Entitat homologada per l'Ajuntament de Barcelona
C.E.Vincit Provençalenc Uncategorized S’obre el període de renovació

S’obre el període de renovació

Avui dia 2 d’Abril del 2024  s’obre el periode de renovació per a la temporada 2024-25, per als alumnes que formen part de l’escola de futbol sala.  Els alumnes nous ho podran fer a partir del dia 2 de Maig. A partir d’aquell dia, els alumnes de l’escola que no hagin renovat encara, corren el risc de perdre la seva plaça. Les places són limitades i quan arribem a 12 alumnes inscrits als grups d’iniciació o 11 als  alumnes inscrits als equips de competició, el grup es tanca i els interessats a partir d’aquell moment passen a formar part de la llista d’espera.

Els alumnes de l’escola que vulguin renovar per la temporada vinent, només cal que omplin el formulari de renovació i facin efectiva la transferència de la matrícula pel banc. Al fer la transferència és important posar com a concepte “Renovació i el nom del jugador/a”.

Mireu bé a quin grup formeu part, de cara a omplir el formulari adient, recordem que hi ha 3 tipus de formularis:

 • Renovació iniciació: són pels més petits del club, és a dir, per menuts i menudets.
 • Renovació escolar: són per tots aquells equips que fan competició escolar, des de, prebenjamins fins a juvenils i lliga jove.
 • Renovació federat: són tots aquells equips que competeixen en la federació catalana de futbol.

Un cop entreu al formulari que us pertoca, és important que mireu la taula de preus, per saber quina és la matrícula que heu de pagar (recordeu fer-la efectiva abans d’omplir el formulari i extreure el justificant de pagament per poder-lo adjuntar al formulari).

Tots/es aquells/es jugadors/es que passeu d’escolar a federat, haureu d’anar al formulari d’inscripció federat.

Un cop li dongueu a “Enviar” rebreu un mail al correu que hagueu facilitat en el propi formulari on recollirà tota la informació que ens haureu facilitat. És possible que rebeu el mail al correu brossa o spam. Heu d’omplir tot el formulari de cara a que es pugui enviar i així poder reservar la vostra plaça. Si al clicar “Enviar” us posa que s’ha enviat correctament i no rebeu el mail de confirmació feu-nos-ho saber sisplau.

Vinga que ja estem preparant la temporada vinent, ràpid ves a renovar, no et quedis sense plaça, no t’ho perdis!

Esperem que hagueu passat una molt bona setmana santa!

Ens tornem a veure aquesta tarda alguns i demà la resta!

Atentament,

L’equip del CE Vincit!

3 thoughts on “S’obre el període de renovació”

 1. Fins ara hi havia un error en la pujada d’arxius, ja que no deixava pujar arxius “pdf”, ja ho hem solucionat, esperem no ocasionar-vos més problemes en la renovació.
  Moltes gràcies i disculpeu les molèsties.

  Atentament,
  L’equip del CE Vincit

  1. Bona tarda,
   El període d’inscripció s’obre a partir del dia 2 de maig.
   Tot i això t’informem que en el cas que hi haguessin places lliures, el teu fill estaria en un dels equips prebenjamins del club. Aquests entrenen els dimarts i dijous de 17h a 18h a l’estació del nord.
   A partir del 2 de maig pots posar-te en contacte amb nosaltres, per saber si queden places, mitjançant la casella de “Contacta’ns” de la pròpia pàgina web o directament amb el coordinador Carles Blanco enviant un whatsapp o trucant al telèfon 625 09 73 12
   Moltes gràcies

   Atentament,
   L’equipdel CE Vincit

En resposta a l'anterior comentari...

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Post