Futbol Sala

L’escola de futbol-sala Vincit té l’objectiu de formar als nens/es en la pràctica del futbol-sala en un període trascendental de la seva formació psico-física, és un complement de les activitats escolars amb una finalitat formativa i social.

 Tot el grup de tècnics de l’Escola preparen les activitats de manera que siguin dintre d’un ambient agradable i familiar, divertides i formatives per preparar als jugadors per les competicions.

Amb una programació establerta per cada edat i un seguiment de les activitats aconseguim que els alumnes s’adaptin a les noves exigències respectant l’ordre natural de formació, proposant exercicis i jocs adaptats a les seves possibilitats, interessos, i inquietuts actuals.

Els alumnes comencen per la categoria de Menudets, amb 5-6 anys, on competeixen un cop al trimetre en les trobades de menudets que organitza el CEEB. Després d’aquesta etapa inicien la de menuts (amb 7 anys), on ja comencen a tenir partit cada divendres (potser algun dissabte, en funció del rival). Tot seguit ja estan preparats per començar un entrenament més específic de futbol sala i una competició de cap de setmana. A partir dels 8 anys fins als 17 participen a la lliga escolar del CEEB, en les diferents categories: pre-benjamí,benjamí,pre-aleví,aleví,pre-infantil,infantil,cadet i juvenil. A l’edad d’Aleví es fa una tria amb els jugadors que han desenvolupat millor les característiques del futbol-sala per formar els equips federats que arriben fins a la categoría Sènior.