Entitat homologada per l'Ajuntament de Barcelona
C.E.Vincit Provençalenc Uncategorized Activitats del casal d’estiu!

Activitats del casal d’estiu!

Bona tarda a tothom, ja hem actualitzat tots els torns del casal d’estiu! En cadascun d’ells hi podreu trobar totes les sortides que tenim pensat fer cada setmana. Esperem que us agradin i en gaudiu moltíssim tots aquells que ja teniu la plaça reservada. Per tots aquells que tenieu dubtes i encara no heu reservat plaça, ràpid aneu a mirar les activitats que farem, que en són moltes i molt divertides, segur que en gaudiu moltissim, així que ràpid ompliu el formuari i reserveu plaça que encara tenim plaça a tots els torns, però aquestes són limitades i es van esgotant.

Bona setmana santa a tothom!

Atentament,

L’equip del CE Vincit

En resposta a l'anterior comentari...

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Post