Casal d’estiu

Des de l’any 2011 fem el casal d’estiu, i cada any que passa té més èxit. Es tracta d’un casal d’estiu majoritáriament de futbol sala, però que a diferència dels entrenaments que fem durant l’any, aquest és molt més lúdic i l’únic objectiu que tenim és que els nens i nenes gaudeixin al màxim i s’ho passin d’allò més bé. Organitzem les activitats per grups d’edat, i fem jocs, gimcanes, jocs de taula, video, sortides esportives (3 sortides cada torn), i sobretot futbol-sala. A part de passar-nos molta part del dia jugant a futbol sala, també fem altres activitats com remullada abans d’anar a dinar i un cop per setmana anem a la platja. A més fem dos sortides més cada setmana on anem a diferents llocs, com per exemple: al Tibidabo, a fer Laser-Tag, a la Illa Fantasia, als Karts i mil i una activitats més que no et pots perdre.

– Va dirigit a tots els nens i nenes nascuts entre els anys 2018 i 2008, ambdòs inclosos.

– Inici inscripcions: 18 de Març.

Horari i localització: És un casal de tot el dia, de 9 a 17 hores amb el dinar inclòs que farem a l’escola Brusi, que es troba just davant d’on es portarà a terme el casal: al carrer Llull, 1-3 a la Pista Municipal Parc . Si algun dia necessitem doblar espai , els més grans aniràn l’Institut Fortpius al carrer Ausiàs Marc 78.

– Oferim un servei de permanències que es fan a l’Institut Fortpius de 8 hores a 9 hores i de 17 hores a 18 hores (no incloses al preu). Les permanències es pagaran en efectiu al monitor encarregat de la permanència.

Els preus són:

 • Un matí o una tarda puntual són 4€.
 • Un matí i una tarda puntual son 7€ 
 • Un matí o una tarda tota la setmana són 12€.
 • Un matí i una tarda tota la setmana son 20€ 

La inscripció comença el 18 Març. Les places són limitades.                                                                      

Hi ha 5 torns per apuntar-se:

 • Torn 1: del 25 de Juny  al 28 de Juny
 • Torn 2: de l’1 de Juliol  al 5 de Juliol (ja NO queden places només nascuts/des el 2016/17)
 • Torn 3: del 8 de Juliol al 12 de Juliol (ja NO queden places, només nascuts/des el 2015/16/17)
 • Torn 4: del 15 de Juliol al 19 de Juliol
 • Torn 5: del 22 de Juliol al 26 de Juliol

Els preus per cada torn que s’apunti l’alumne/a

 • 1 Torn – 173€
 • 2 Torns – 310€
 • 3 Torns – 457€
 • 4 Torns – 610 €
 • 5 Torns -711 €
 • Si us apunteu només al 1r torn, com són només 4 dies, el preu serà: 139€
 • Descompte 10% segon germà i 20% 3r.germà

Tot seguit us detallem preus combinats, per si agafeu més d’un torn, sapigueu com quedaria el preu:

 • Torn de 4 dies + 1 torn de 5 dies: 279€
 • Torn de 4 dies + 2 torns de 5 dies: 427€
 • Torn de 4 dies + 3 torns de 5 dies: 580€
 • Torn de 4 dies + 4 torns de 5 dies: 683€

Pagament: Cal fer una paga i senyal de 40€ per torn al qual s’ha inscrit l’alumne (en cas d’anul.lació de la inscripció, no es retornarà la paga i senyal), indicant el nom de l’alumne, com a concepte de la transferència (necessiteu el justificant de pagament per poder fer la inscripció correctament):

 • Titular: Club Esportiu Vincit-Provençalenc
 • IBAN: ES47 2100 4399 0002 0017 5379
 • Concepte: Nom de l’alumne/a.

És important fer com a mínim el pagament de la paga i senyal abans d’omplir el formulari, ja que necessitareu el justificant de pagament per poder omplir tot el formulari.

El pagament restant es podrà fer fraccionat, demanant autorització prèvia a l’organització (poseu-vos en contacte amb la Clara – 617688595).

Cal que tot el pagament estigui fet abans de la data de començament del Casal.

Tots els alumnes que ja formin part del club durant la temporada no cal que enviïn els següents documents:

 • Targeta sanitària (catsalut)
 • Foto de carnet

El preu inclou totes les activitats de tècnica individual i col·lectiva de futbol sala, així com la participació en diferents activitats lúdiques i esportives, per a nens i nenes nascuts entre el 2008 i 2018 (ambdós inclosos).

Coordinació i seguiment dels participants per tècnics i monitors titulats.

Lliurament de material als participants: dos samarretes a cada alumne/a (obligatòria a les sortides) independentment dels torns als que s’hagi apuntat l’alumne/a.

Assegurança d’accidents i assegurança de responsabilitat civil.

Els alumnes que facin la inscripció fins al 17 de maig, podran triar la talla de les samarretes (sense opció a canvi). Passat aquesta data límit, el Club adjudicarà una talla a cada alumne nou inscrit (sense opció a canvi).

El color de la imatge, no te perquè coincidir amb el color definitiu escollit.

A partir d’aquestes imatges podreu triar la talla de la samarreta tot seguit al formulari d’inscripció al casal.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ (ompliu-lo TOT).

  TORNS


  *El torn 2 s'han exhaurit les places, només els nens/es nascuts el 2016 o 2017 pot ser que tinguin alguna plaça, posa't en contacte amb nosaltres i pregunta'ns-ho!
  *El torn 3 s'han exhaurit les places, només els nens/es nascuts el 2015, 2016 o 2017 pot ser que tinguin alguna plaça, posa't en contacte amb nosaltres i pregunta'ns-ho!

  DOCUMENTS:

  PERMANÈNCIES I ALTRES

  El Club Esportiu Vincit-Provençalenc, en tant que responsable del tractament de les dades personals de l’interessat, l’informa que aquestes dades es tractaran de conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), i la Llei (ES) 1/1982 de protecció civil, dret a l’honor, intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, per la qual cosa se li facilita, a continuació, la informació del tractament:
  Finalitats i legitimació del tractament: enregistrament d’imatges i vídeos de les activitats dutes a terme pel Responsable del tractament per fer-ne publicitat en els mitjans de comunicació (per consentiment de l’interessat, art. 6.1.a GDPR). En cap cas es publicarà el nom de l’Interessat.
  Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la finalitat del tractament.
  Comunicació de les dades: les imatges podran ser difoses en qualsevol mitjà propi (material promocional, publicitat, xarxes socials, etc...) i cedides a tercers (proveïdors de material esportiu propi, activitats del Casal d’Estiu, etc...) amb l’objectiu de difondre les activitats del Club Esportiu Vincit-Provençalenc.
  Drets que té l’Interessat: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de limitació o oposició al seu tractament. Pot exercir els seus drets escrivint al correu cevincit@gmail.com indicant en l'assumpte del comunicat: “Protecció de Dades”  AUTORITZACIÓ ASSISTÈNCIA MÈDICA

  Un cop omplert el formulari, reviseu el vostre correu brossa/spam.
  En el cas que segueixi un tractament mèdic de llarga durada ens ho heu de comunicar.

  Material que cal portar: Els participants hauran de portar l’esmorzar, unes bambes, pantalons, samarreta, mitjons d’esport, dues tovalloles, xancletes, banyador, gorra, crema de protecció solar, ampolla d’aigua individual, i estris de neteja personal (depenent de les activitats que es facin).

  Per qualsevol consulta o aclariment dirigiu-vos al Carles Blanco, a l’Estació del Nord els dilluns, dimarts o dijous de 17 a 18 hores o truqueu o envieu un missatge whatsapp al telèfon : 625097312