Renovació Iniciació

De cara a poder renovar qualsevol jugador/a al club, fins el 2 de Maig, teniu plaça assegurada, després d’aquest dia, haureu de preguntar si hi ha plaça disponible pel vostre fill/a. Per saber això, cal parlar amb el coordinador del club. Carles Blanco (625097312) o contactar amb nosaltres amb un mail des de la pestanya de la web “Contacta’ns” o directament enviant un mail a: cevincit@gmail.com

Les edats d’aquestes categories són les següents:

 • Menudets: 2018 i 2019
 • Menuts: 2017

Si ja sabeu que disposeu de plaça per renovar al vostre fill/a heu de fer el pagament de la matrícula al següent compte corrent i descarregar-vos el justificant de pagament per poder completar el formulari de renovació que trobareu tot seguit:

 • ES4721004399000200175379

Al fer la transferència és important posar com a concepte “Renovació i el nom del jugador/a”.

Per saber quina matrícula heu de pagar heu de mirar la segûent taula:

Quotes 2024-2025MatrículaMensualitat1r pagament2n pagament3r pagament4rt pagament5è pagament
Iniciació: menudets (2019-18)36€35€95€78€74€55€48€
Iniciació: menuts (2017)38€38€100€84€75€64€57€

Un cop heu fet el pagament de la matrícula i disposeu del justificant de pagament, ja podeu fer efectiva la renovació omplint el següent formulari.

En el cas de que l’últim cop que ens vau enviar les vostres dades (ja sigui per una inscripció o una renovació), aquestes segueixin sent les mateixes podreu deixar en blanc molts dels espais a emplenar en la renovació. Seran camps obligatoris (marcats amb un *): nom i cognoms, l’imatge del justificant de pagament, la roba (tot i que teniu l’opció de posar que “No en vull” per si alguna peça ja la teniu) i els drets d’imatge. Els altres camps només els haureu d’omplir en cas que hagin canviat.

FORMULARI DE RENOVACIÓ:

  ROBA

  Talla samarreta entrenament:*

  Talla dessuadora:*

  Talla pitrall:*

  DADES BANCÀRIES

  AUTORITZACIÓ DRETS D'IMATGE

  El Club Esportiu Vincit-Provençalenc, en tant que responsable del tractament de les dades personals de l’interessat, l’informa que aquestes dades es tractaran de conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), i la Llei (ES) 1/1982 de protecció civil, dret a l’honor, intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, per la qual cosa se li facilita, a continuació, la informació del tractament:
  Finalitats i legitimació del tractament: enregistrament d’imatges i vídeos de les activitats dutes a terme pel Responsable del tractament per fer-ne publicitat en els mitjans de comunicació (per consentiment de l’interessat, art. 6.1.a GDPR). En cap cas es publicarà el nom de l’Interessat.
  Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la finalitat del tractament.
  Comunicació de les dades: les imatges podran ser difoses en qualsevol mitjà propi (material promocional, publicitat, xarxes socials, etc...) i cedides a tercers (proveïdors de material esportiu propi, activitats del Casal d’Estiu, etc...) amb l’objectiu de difondre les activitats del Club Esportiu Vincit-Provençalenc.
  Drets que té l’Interessat: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de limitació o oposició al seu tractament. Pot exercir els seus drets escrivint al correu cevincit@gmail.com indicant en l'assumpte del comunicat: “Protecció de Dades”

  AutoritzoNo Autoritzo

  Tota la roba que demaneu en el formulari de la renovació serà cobrada a través del banc.