Torn 5

És l’ultim torn i es farà l’a’última setmana de Juliol, del dilluns 22 de Juliol al divendres 26 de Juliol (els dos dies inclosos).

Per poder saber quines són les activitats d’aquesta setmana us mostrem els horaris que seguirem depenent el grup on estigui cada alumne/a. Tot seguit trobareu l’horari dels grups 1 i 2, on es troben els alumnes més grans del casal:

Horari
G1 i G2
Dilluns
22
Dimarts
23
Dimecres
24
Dijous
25
Divendres
26
8h-9hPermanències PiusPermanències PiusPermanències PiusPermanències PiusPermanències Pius
9h-9:30hEntradaEntradaEntradaEntradaEntrada
9:30h-10:30hJocs de futsalJocs de futsalSortida
C.N.Calella
Sortida Bowling PedralbesSortida a la platja
10:30h-11hEsmorzarEsmorzarEsmorzarEsmorzarEsmorzar
11h-12:30hFutsalFutsalC.N.CalellaBowlingPlatja
12:30h-13hRemulladaRemulladaC.N.CalellaBowlingPlatja
13:15h-14:30hDinarDinarDinarDinarDinar
14:30-16:45hFutsalFutsalC.N.CalellaFutsalFutsal
16:45h-17hSortidaSortidaSortidaSortidaSortida
17h-18hPermanències PiusPermanències PiusPermanències PiusPermanències PiusPermanències Pius

Tot seguit podreu veure l’horari que tindran els grups 3 i 4, dels alumnes més petits del casal:

Horari
G3 i G4
Dilluns
22
Dimarts
23
Dimecres
24
Dijous
25
Divendres
26
8h-9hPermanències PiusPermanències PiusPermanències PiusPermanències PiusPermanències Pius
9h-9:30hEntradaEntradaEntradaEntradaEntrada
9:30h-10:30hSortida a la platjaSortida
Costa Jump
Jocs de futsalJocs de futsalSortida Bowling Pedralbes
10:30h-11hEsmorzarEsmorzarEsmorzarEsmorzarEsmorzar
11h-12:30hPlatjaCosta JumpFutsalFutsalBowling
12:30h-13hPlatjaCosta JumpRemulladaRemulladaBowling
13:15h-14:30hDinarDinarDinarDinarDinar
14:30-16:45hFutsalFutsalFutsalFutsalFutsal
16:45h-17hSortidaSortidaSortidaSortidaSortida
17h-18hPermanències PiusPermanències PiusPermanències PiusPermanències PiusPermanències Pius

Com podeu veure en aquest torn fem dos sortides cada grup: Costa Jump (G4), CN Calella (G1, G2 i G3) i bowling, més la sortida a la platja.

Informacions a tenir en compte de cada sortida:

  • Costa Jump: Anem en autocar, així que si algun/a nen/a es mareja, sisplau feu-nos-ho saber, ja que mirariem que anés als seients que es troben més endavant de l’autocar i així tenir-los controlats. També si acostumen a prendre alguna cosa de cara a passar millor el viatge i marejar-se menys, tenir-ho en compte pel dia en qüestió. A nivell de material i coses a portar, evidentment necessitaran: banyador, tovallola, xancles, crema de protecció solar, l’esmorzar, aigua i la samarreta del casal(pels desplaçaments), recomanem una altra samarreta per fer l’activitat amb aquesta mateixa. Aquesta sortida és només pel matí, per tant tornarem al migdia per poder menjar al menjdador i així a la tarda poder jugar partits de futbol sala, per tant imprescindible també portar calçat esportiu, per així poder fer bé la pràctica de la tarda.
  • Club Nautic Calella: Anem en autocar, així que si algun/a nen/a es mareja, sisplau feu-nos-ho saber, ja que mirariem que anés als seients que es troben més endavant de l’autocar i així tenir-los controlats. També si acostumen a prendre alguna cosa de cara a passar millor el viatge i marejar-se menys, tenir-ho en compte pel dia en qüestió. A nivell de material i coses a portar, evidentment necessitaran: banyador, tovallola, xancles, crema de protecció solar, l’esmorzar, aigua i la samarreta del casal (pels desplaçaments), recomanem una altra samarreta per fer l’activitat amb aquesta mateixa. El dinar el donarem al matí, just abans de sortir i serà un picnic que constarà de: dos entrepans, una peça de fruita i una ampolla d’aigua. En les dosegüents fotos podreu veure dos de les tres activitats que hi farem: Banana (foto esquerra), el rocket (foto dreta) i també faran kayak.

  • Bowling Pedralbes: Aquesta activitat hi anem en transport públic, en metro, així que tots aquells/es que tingueu la T-16 estaria bé portar-la, tot i així, per tots aquells/es que no en tinguin, el club en proporcionarà per tothom. Altre cop és imprescindible portar: l’esmorzar, aigua i la samarreta del casal. Aquesta sortida és només pel matí, per tant tornarem al migdia per poder menjar al menjdador i així a la tarda poder jugar partits de futbol sala, per tant imprescindible també portar calçat esportiu, per així poder fer bé la pràctica de la tarda. Tothom farà dues partides, a veure qui és capaç de llençar més bitlles!
  • Platja: Aquesta activitat la fem cada setmana i anem caminant fins la platja de Nova Icària. Altre cop és imprescindible portar: l’esmorzar, aigua i la samarreta del casal i protecció solar. Aquesta sortida és només pel matí, per tant tornarem al migdia per poder menjar al menjdador i així a la tarda poder jugar partits de futbol sala, per tant imprescindible també portar calçat esportiu, per així poder fer bé la pràctica de la tarda.