Entitat homologada per l'Ajuntament de Barcelona
C.E.Vincit Provençalenc Uncategorized Ja tenim aquí la nova web del club!

Ja tenim aquí la nova web del club!

Hola a tothom aquest any inaugurem la nova web del club, familiaritzeu-vos amb ella.
En ella hi trobareu la renovació dels vostres fills/es, la inscripció al casal d’estiu… entre altres coses!
Mica en mica l’anirem actualitzant de cara a tenir-la al dia sempre.
Com amb l’antiga web disposeu de dos maneres d’arribar, a través dels següents links:
⁃ www.cevincit.cat
⁃ www.cevincit.com
Un cop hi accediu trobareu una primera plana de notícies on hi podeu trobar informacions destacades, com per exemple: anuncis de dates importants (renovacions, inscripcions, casal d’estiu…) o fins i tot cròniques de diferents partits d’equips del club.
Com veureu el menú té varies pestanyes:
⁃ El club: on us mostrem una mica la història d’aquest. També podreu trobar una pestanya dins aquest on surten temes legals i una segona pestanya on podreu veure tota la roba que disposa el club i que podeu demanar.
⁃ Iniciació: els més petits del club i els més importants, són la base d’aquest! Tenen una pestanya per ells, on us expliquem quins objectius tenim per aquests i quants equips hi ha, horaris, pistes…
⁃ Futbol sala: trobem dos pestanyes que es divideix en mixte i femení. Aquí podreu trobar totes les característiques de tots els equips del club, ja siguin escolars i/o federats, igual que anteriorment: edats, horaris, pistes, entrenadors/es, partits…
⁃ Apunta’t: aquí podreu trobar tot el que oferim als nous vinguts i les diferents inscripcions (iniciació, escolars i federats). Els nous federats que ja esteu al club aquesta temporada (per tant renoveu), però que la temporada que ve sereu federats haureu d’omplir el formulari d’inscripció federat.
⁃ Renova: una de le parts més importants d’aquesta presentació, ja que és on haureu d’accedir si o si de cara a omplir la renovació del vostre fill/a per la temporada vinent! És important que accediu al formulari que us correspongui (iniciació, escolar, federat). Llegiu tota la informació que us trobareu a l’apartat que us correspongui, just abans d’omplir el formulari de renovació!
⁃ Casal d’estiu: Trobareu les primeres informacions del nostre casal d’estiu: preus, horaris, dates… Aquí també és important llegir atentament tot l’escrit abans d’omplir el formulari d’inscripció al casal!
⁃ Horaris i pistes: com bé diu el nom aquí trobem els horaris i pistes de tots els equips del club, tant a nivell d’entrenament, com de partits!
⁃ Contacta’ns: per poder tenir via directe amb la coordinació del club, omplint aquest formulari, nosaltres rebrem un mail amb allò que demanis!
En resum, és una web on esperem facilitar molt les inscripcions i renovacions de tots/es els/les jugadors/es del club i modernitzar-nos!
Quan ompliu els formularis de la web heu de tenir en compte que és molt possible que rebeu una resposta automàtica nostra amb tota la informació que ens heu facilitat al correu brossa/spam del mail que ens faciliteu!
Esperem que la gaudiu i us agradi!

Atentament,
L’equip del C.E. Vincit

2 thoughts on “Ja tenim aquí la nova web del club!”

  1. Buenas tardes disculpe quiero información para volver inscribir de cara al otro año para fútbol que hace mi hijo Erick Flores serrano que este año fue nuestra primera vez y estamos contentos gracias

    1. Buenos días, el periodo de renovación se abre el día 2 de abril.
      Avisaremos tanto por whatsapp, como por aquí la web y como proceder.
      Muchas gracias

En resposta a l'anterior comentari...

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Post