Entitat homologada per l'Ajuntament de Barcelona

Últim Partit

IPSE 9 – 4 Pre-Benjamí B

Jugat entre setmana i a la nostra pista ja que el rival no disposava de la seva pista divendres. 

Inici bo en quant a ocasions perque portavem el pes d’elles però sembla un cop més que ens falta encert de cara a porteria i la primera clara que ens arriben ens fan 1-0 i a la següent el 2-0 a la qual arribariem a la fi del primer quart, que en quant a sensacions no eren dolentes lo únic que ens faltava era el gol.

Segon una mica falte de ritme, apenes aconseguiem sortir de la nostre area i sort del nostre porter que ens ajudava fent bones aturades, per desgracia una se li escapa de les mans i entra fent el 3-0 equip rival. Seguient apretant molt fort adalt i en una perdua i xut llunya ens feien el 4-0 just abans d’acabar el 2n quart.

Dos parts diferenciades, una primera bona pero amb poc encert i una segona de tenir que defensar i apenes tenir ocasions.

3r quart on esperavem fer un gol que ens poses al partit de nou ja que no era just que no haguessim marcat. Sencillament el 3r quart va ser el millor dels 4. Brutal a nivell d’ocasions que va ser acoso constant nostre, feiem el 4-1. Bona reacció dels nanus de seguir apretant i en un altre contra feiem el 4-2. Acció a pilota parada i despres de varis rebots un xut exterior ras feiem el 4-3 i nomès portavem 6 minuts del quart. Desprès d’una bona defensa el nostre porter xuta i deixa a dos dels nostres contra el seu porter i marquem el 4-4 més que merescut. Vam tenir alguna ocasio més però o bé els pals o el seu porter no ens van deixar avançar-nos al marcador. Brutal 3r quart dels nois/noies.

Últim quart de partit però poc a dir se’ns van tornar a adelantar de dos gols en dos xuts i això ens van minvar bastant. Vaig voler sacsejar la banqueta a veure si teniem més sort però no va ser possible en la qual ens van fer dos gols més i ja era practicament impossible tornar a remuntar amb un 8-4 i quedant poc vaig donar més minuts als que creia que havien jugat poc durant el partit. Final de 9-4 pels rivals i on nosaltres els vam possar contra les cordes en el 3r quart.

Acabem la temporada amb una bona millora en quan a joc col.lectiu que era el que interessava ja que els primers partits eren molt les individualitats dels jugadors  i en defensa la millora també hi ha estat encara que es pot millorar alguna coseta més. La temporada que ve donarem molta més guerra! 

1,2,3 Vincit!!

Imatges:

En resposta a l'anterior comentari...

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *